När man inte håller sig till sina planer

Den här veckan blev inte alls som jag hade tänkt mig och ibland är det okej att det blir så också. Jag skulle hitta tillbaka till vardagslunken var det ju tänkt men istället tror jag det blev någon sorts vaccum jag hamnade i. Behovet av återhämtning måste ha varit stort och jag har i princip inte fått något vettigt gjort under hela veckan.

Och trots att ångesten över att jag inte fått saker gjorda höll mig vaken i natt så bestämde jag mig för att följa med mamma till skogen på blåbärsjakt under förmiddagen idag.

sally och jag

Det blev inte så mycket blåbär för min del, jag låg nog mer i riset och fotade eller spanade efter svamp. Svampkorgen och svampkniven är alltid med om man skulle råka snubbla över något ätbart… Och Sally blev lite blöt om fötterna där ett tag och ville mer än gärna bli buren genom blåbärsriset.

giftsvamp

Mamma hade med kaffe och smörgås som vi avnjöt på en stock i solen.

kaffe i skogen

Och hundarna som sprungit sig trötta pustade ut en stund.

hundarna

En förmiddag i skogen kan råda bot på mycket och nu kan jag lägga den här veckan till handlingarna samtidigt som jag är grymt redo för att kavla upp ärmarna inför veckan som kommer!

Ha en trevlig helg!

lingon