Tillbaka till vardagslunken

Jag har landat hemmavid efter vad som känns som flera veckors flängande. Förutom en resa till skolan i Gävle nästa vecka så tror jag minsann inte att det ska flängas någe mer den här hösten. Jag försöker hitta tillbaka till rutiner med studier och vardagslunk, vilket inte är helt enkelt.

vardag

Plötsligt har jag, vad som känns som, en massa timmar på dygnet att fylla och jag frestas att börja med lite av varje. Men jag vet att den här hösten kommer bli allt annat än lugn så jag försöker starta denna första vardagsveckan lugnt och göra bort sånt som inte ska få stressa mig senare.

vardagslunken

Den gångna helgens fjälltripp till Hemavan blev lyckad. Eftersom att jag åkte i jobbet så fick kameran ligga mestadels. Jag fick i alla fall fjälluft i mina lungor och fjällmark under fötterna när vi vandrade en kortare dagstur en av dagarna. Självklart så blev jag än mer peppad att göra en längre fjällvandring igen. Till nästa år ska jag baskemig vara i form för det!