Ungefär som att ha en bebis

I veckan agerar jag dagmamma till Sally. Tänkte mig att det skulle bli en enkel match att ha hunden här under dagarna när jag ändå sitter vid datorn och jobbar. Vet inte om den här valpen är extra sällskapssjuk eller om jag helt enkelt inte minns hur det var. Jag kan tala om att det just nu är ungefär som att ha en bebis.

hundvakt

hund gårdshund

När valpen har somnat och jag försöker smyga till toaletten så är hon mig hack i hälen direkt. Hon gnäller om att få sitta i knät vilket inte går så länge jag sitter framför datorn. Hon vill leka med den stora hunden och gnäller för att få komma in i rummet där Ila gömt sig och dit jag stängt dörren. När Frida gick till skolan funderade hon i en kvart vart hennes lekkompis tog vägen.

hundvalp

Om hon inte kommer till ro snart igen så antar jag att jag kommer bli tvungen att hitta en arbetsställning där man kan sitta framför datorn med en hund i knät, annars lär jag få fakturera mamma för förlorad arbetstid! ;)

hundvalpen