Vill ha i höst/vinter

I början av året skrev jag en lista med prylar jag skulle vilja ha under året. Eftersom att jag inte haft anledning att fira något så har jag inte köpt den dyra anoraken från Fjällräven ännu, men den finns fortfarande med bland prylar jag önskar. En kniv att slöjda trä med har jag däremot köpt, den ligger fortfarande oanvänd. Ingen träkåsa är inköpt men jag har köpt ett par nya byxor, dock inte de som stod på önskelistan.

Däremot är jag i stort behov av en ny fleecetröja, någon sådan har inte blivit inköpt under året även om det har varit rätt så nödvändigt. Förra veckan hade jag lite tid över innan ett möte jag skulle på. Jag stannade till på friluftsbutiken för att kolla om en ny fleecetröja. Hittade ingen tröja men råkade klämma och känna på den här jackan från fjällräven och kände att jag hade en väldigt stor anledning att sätta den på min önskelista. Nu behöver jag bara hitta en väldigt bra anledning att köpa den också!

Här kommer en liten uppdaterad önskelista på prylar som jag skulle vilja ha just nu.

onskelista

Keb Jacket från Fjällräven, Handväska i skinn från Kero, Täljkniv också från Kero och ett par vinterskor från UGG.