Önskelista – Prylar jag vill ha under 2016

I fjol gjorde jag en liten prylönskelista i min anteckningsbok. Prylar jag skulle vilja köpa under året. Med på listan fanns fyra saker som i vissa fall kan ses som helt onödiga inköp för en som lever på studiebidrag. Men en önskelista med saker som jag väldigt gärna skulle vilja ha. Av de fyra sakerna på listan köpte jag mig två. Jag unnade mig dem vid tillfällen när det fanns något litet men speciellt att fira.

Prylönskelista 2015

På förra årets önskelista fanns fjärrkontrollen till kameran och de härliga promarker pennorna.

Inför 2016 har jag gjort en ny lista med prylar som jag skulle vilja ha i min ägo. Prylar att unna mig om det kommer tillfällen under året. Kanske innehåller årets lista en aning dyrare prylar men man måste ju sikta mot stjärnorna för att nå till trätoppen åtminstone!

Önskelista

Träkåsa fanns med på fjolårets lista men jag fick aldrig tillfälle att köpa någon. Kanske det här året?

Fjällrävens Anorak/Cape Luhkka No. 3 . Om jag får något stort att fira under det kommande året så ska jag fira med att inhandla den!

Jag skulle behöva ett par sköna vattentäta byxor. W’s Ascent Gear Pants från Houdini ser i alla fall fina ut på pappret.

Så har jag fått för mig att jag vill börja hugga i trä, vad och hur vet jag inte. Vet inte riktigt vad jag behöver för verktyg men med på önskelistan finns i alla fall någon sorts verktyg för att hugga i trä!

2 svar på “Önskelista – Prylar jag vill ha under 2016”

  1. Katta - Bucketlife

    Jag fick en sådan kåsa i avskedspresent av min kund och är såååå kär i den! Det blir många äventyr framöver!
    De där byxorna skulle jag också kunna lägga på listan – verkar superbra! Överlag verkar vi ha liknande intressen, haha :)

    • Sandra Inläggsförfattare

      Åhh, jag såg minsann de snygga bilderna på din kåsa och blev grön av avund!

Kommentarer är stängda.