Säg inget till han jag bor med

Det råder något slags förbud här hemma, för mig, mot att ta hem fler prylar och saker. Jag kan förstå min käre sambo på ett sätt, det är ju så klart svårt för honom att se vad jag tänker med allt skrot jag drar hem. Men jag kunde faktiskt inte låta dessa tre stolar gå till skroten när jag fick lov att titta in i en gammal lada här om dagen.

gammal stol

Så, lova att inte skvallra för han jag bor med. Tre slitna nötta stolar har jag just nu smusslat in i växthuset och en gammal flaska råkade också följa med.

gammal-stol

Jag tänker mig en omgång med slippapper på stolarna och beroende på hur mycket färg som släpper så kanske jag måste gå över med ett varv med penseln också.

gammal-stol-2

Stolarna är inte jättesköna att sitta på men de kommer att passa finfint ute på den inglasade altanen nästa år! Se, jag hade visst ett syfte med att släpa hem tre stolar som var tänkt att gå till skroten!

Spara