Vasaloppsmorgon

Jag är ensam i husvagnen även den här morgonen. Har kokat mig kaffe och följer Vasaloppet på tv’n med ett öga. Idag är det hemresedag för oss och tillbaka till verkligheten. Om jag hinner innan det är dags för lunch tänkte jag ta mig ut på en promenad. Längdskidorna står visserligen redo utanför husvagnens förgård men gårdagens runda längs längdspåret var ingen höjdare så jag tror jag låter skidorna stå idag.

skidor

Att vi är bortskämda med grymt fina skidspår hemma i byn visste jag och att åka på dåliga spår har jag faktiskt ingen större erfarenhet av. Lägg där till att jag inte åkt utan hunden i linan på väldigt länge (jag är dåligt tränad helt enkelt) och att spåret var dåligt skyltat så har ni min upplevelse från gårdagen. Jag har således träningsvärk idag och en oroväckande smärta i höften som jag hoppas bara beror på att jag inte sovit i min egen säng.

kaffekopp

vintercamping

Även om det har gått jättebra att bo fyra vuxna och tre barn i en husvagn med förgård så ska det bli skönt att komma hem till sin egen säng igen. Och så längtar jag efter hunden som fick stanna hemma den här gången.