Hem ljuva hem

Hemkomna, uppackade och tvättmaskinen snurrar. Vi hämtade hunden från mina föräldrar och rutinerat sprang hon direkt till  vardagsrummet och tog den eftertraktade bästa platsen i soffan.

gordonsetter

Jag ska strax bädda ned mig i andra änden på soffan och spendera resten av kvällen där. Försöka hålla mig vaken genom Så ska det låta, ett obligatoriskt söndagsprogram som jag fortfarande efter alla dessa år älskar att se. Men risken finns att när jag väl lagt mig i soffan inte tar mig upp något mer ikväll så det är nog bäst att jag sitter upprätt tills dess att tvättmaskinen är klar.

I morgon är det tillbaka till vardagen som gäller, jag har en hyffsat oplanerad vecka framför och tänkte försöka fylla den med minst en skogstur och förutom det vanliga skärmarbetet ska jag försöka få till en liten rensning i skåpar här hemma.