Vid foten av slalombacken

Det övriga i sällskapet är redan i slalombacken. Utanför husvagnens fönster passerar människorna med sina skidor över axeln. Jag sitter inne i värmen och avvaktar att snöfallet ska avta. Tänker ta mig en tur på längden men kanske skjuter upp det till eftermiddagen. Packade även med mig löparskorna om lusten för en löptur skulle falla på.

slalomakare

Utförsåkningen är inte riktigt min grej, jag avstår gärna om jag får. Jag finner helt enkelt inte tjusningen med att bromsa mig ned för slalombacken och sedan stå i en lift för att göra samma sak om och om igen. Kanske skulle det funka i en lång och lagom sluttande backe med härlig utsikt men jag är inte säker på det. Och förmodligen skulle jag kanske kunna njuta av utförsåkning om jag bara lärde mig att hantera skidorna.

slalombacke

Så istället sitter jag kvar i i husvagnen och njuter av tystnaden en stund. Passar på att redigera lite bilder och göra en del ”offlinejobb” eftersom att internetuppkopplingen bara fungerar stötvis, kanske blir den bättre när alla campinggäster tagit sig ut i backarna.

Ha en fin lördag! ♥

4 svar på “Vid foten av slalombacken”

 1. Pernilla

  Jag åker hellre nerför än på tvären. Tur vi är olika. Men vi har ofta undrat över det där med vintercamping. Är det inte väldigt trångt med vinterkläder och kläder? Vi lever gärna i vagn eller bil på sommaren men har svårt att tro på att det skulle funka för oss på vintern.
  Vart är du förresten?
  /P

  • Sandra Inläggsförfattare

   Ja, det är tur vi är olika! :) Det blir ganska trångt, och just nu trängs vi fyra vuxna och tre barn i en husvagn med förgård. Jag är ingen van campare överhuvudtaget men det är ju riktigt smidigt med den isolerade förgården där man kan stuva undan vinterkläder och sedan finns i den här förgården en bäddsoffa där jag och min familj sover om natten. De flesta på campingen här i Bygdsiljumbacken utanför Skellefteå har säsongsplats och då är det ju enkelt med förgården.

 2. FREEDOMtravel

  Jag sitter och läser bloggar och ser snö överallt, och måste säga att det ser trevligare ut än den fuktiga kylan som är i Stockholm just nu ;) Men eftersom vintern verkar vara över här ser jag fram emot våren istället! ;)

  • Sandra Inläggsförfattare

   Hehe, och jag tycker att jag läser bloggar med vår och vårtecken överallt. Jag ser med en lätt avundsjuka på alla som får börja påta i trädgården och plocka vårblommor! :) Fast jag tänker njuta av den årstid vi har här också, även om jag ser framemot gröna gräsmattor!

Kommentarer är stängda.