Ur arkivet – Hundbilder

Den här veckan går vi in bland mina hundbilder, i alla fall bilder på andra hundar än min egen. Jag har en hel del hundbilder inser jag, här har jag valt ut sex bilder som jag gillar lite extra.

Innan jag skaffade Ila hade jag en Nova. I samband med att vår dotter kom till världen så flyttade Nova till mina föräldrar. Nu har det gått ett år sedan Nova somnade in och jag kan fortfarande sakna henne när jag öppnar dörren hos mina föräldrar. De två bilderna nedan är mina favoritbilder på henne från de senare åren.

Hundbilder blandrasHundbild blandras

Bilden nedan är min favoritbild på vännen Emmas Dunsa.

Hundbild Bearded Collie

Sen har vi en hund vars namn jag inte kommer ihåg(!). Det är en annan väns föräldrar som äger den och vi hängde med honom ett par dagar i fjällen för ett par år sedan.

Hundbilder blandras

hundbilder blandras

Sist, och minst. Tikka, pappas älghund som valp. Djurungar är väl ungefär det sötaste som finns?!!

hundbilder blandrasvalp

Ett svar på “Ur arkivet – Hundbilder”

Kommentarer är stängda.