Ovan ytan en stund

Jag är uppe och andas ovanför ytan en stund. Fredag eftermiddag efter en lång vecka i skolböcker och två skrivna tentor. Huvudet spränger och ögonlocken är tunga. Jag borde utnyttja det lilla dagsljus som är kvar av dagen och den stigande temperaturen till ett motionspass men jag orkar helt enkelt inte. Jag behöver en paus. Tänker mig en stund i fåtöljen och stänga ögonlocken en minut eller två.

Genom fönstret på kontoret blir jag bjuden på ännu en magisk solnedgång.

solnedgång

En ledig dag imorgon och sedan några tunga pluggdagar kvar innan den sista av de fyra tentorna ska skrivas. Jag ser faktiskt slutet på den här perioden snart. Sen bara några nervösa veckor av väntan på resultatet. Hoppas på ett positivt resultat så jag får en anledning att fira!

Ha en fortsatt fin fredag!

Ett svar på “Ovan ytan en stund”

Kommentarer är stängda.