En fundering jag har…

Alltså, det här med Youtube. Jag har nog inte riktigt fattat hur stort det egentligen är. Det är ju liksom oändligt och man kan hitta vad som helst där. Själv använder jag mest Youtube som instruktionsbok till olika uppgifter. Exempelvis om jag behöver lära mig en viss virkteknik eller när jag måste byta glödlampa i bilens halvljus. Jag har också försökt lära mig en del skoluppgifter via Youtube när det har varit något jag inte förstått i det jag läser.

Fler och fler bloggare börjar göra ”videobloggar” och har egna videokanaler, jag tycker det verkar lite spännande men oftast när det dyker upp ett youtubeklipp på någon blogg jag läser orkar jag inte klicka igång det. Jag gillar mer ”stillbildsvarianten” än så länge. Så min fundering är vad ni tittar på via Youtube? (Mamma, du behöver inte svara jag vet att du tittar på utländska musiktävlingar) Klickar ni på videoklipp i bloggar? Följer ni youtubekanaler eller har ni till och med egna kanaler? Jag vill veta mer!

Idag klickade jag faktiskt på ett klipp i en blogg. Sandra Hjort med bloggen Atilio hade gjord en video med en genomgång av hennes pysselmaterial som jag blev tvungen att spana in. Blev plötsligt väldigt sugen på att organisera lite bland mitt eget pysselmaterial som delvis finns nedsläppt i lådorna i byrån på bilden här under.

videobloggar pysselmaterial