Tomma timmar att fylla

Jag har skrivit färdigt den sista av de fyra tentorna. Känslan av att komma hem och inte ha en brådskande uppgift att ta tag i är oslagbar. Det finns inget jag verkligen måste göra resten av den här dagen även om högen med saker jag borde göra är stor. Och i min kalender har jag antecknat ”Oplanerade dagen” på morgondagen. Jag tänkte nämligen ge mig själv en hel dags ledighet utan något jag verkligen måste göra. Känner att jag verkligen behöver släppa tyglarna som slitit mig åt olika håll de senaste månaderna. Det borde göra det lättare att ladda om inför det som komma skall.

Fjällsjö

Så, vad ska jag göra av mina tomma timmar då? Det vet jag inte riktigt ännu. Men en tur till skogen tänkte jag hinna med och sen vill jag spendera några timmar med något kreativt också. Har några idéer på lut men inväntar den där rätta känslan, kanske den kommer smygandes imorgon?!

Ha en fortsatt fin tisdag!

2 svar på “Tomma timmar att fylla”

Kommentarer är stängda.