Tips på sevärd tv-serie

Läste tips både här och där om serien River som finns på Netflix, blev nyfiken och tvungen att titta. En tv-serie med 6 avsnitt som faktiskt föll mig i smaken. Därför tänkte jag tipsa vidare i fall att någon nu har missat den.

En kriminalserie med Stellan Skarsgård i en av huvudrollerna. I serien får man följa River (Stellan), en medelålders polis med diverse hjärnspöken, som försöker lösa mordet på en kollega.  Första avsnittet kanske var det avsnitt som var minst bra i serien så tar man sig igenom det så är de andra delarna betydligt bättre. Jag gillar den här typen av serier som inte bli alltför spännande (så att jag måste gömma mig bakom en kudde eller två) men att man ändå får ”vara med och lösa fallen”.

Det är tydligen inte helt självklart att det kommer en säsong 2 av River men man kan ju alltid hoppas!

tvserie river

Jag tar tacksamt emot tips på andra sevärda serier eller filmer för den delen.