Tiden rusar men ändå inte

Fastän det på ett plan känns som att tiden rusar så på ett annat plan känns det som att tiden står still. Vi har en längre tid insett att vi måste köpa en ny säng. Den vi sover i just nu har sett sina bättre dagar och med tanke på min känsliga rygg och den tid av livet man spenderar i sängen så var det dags att investera. Större delen av helgen som gick har jag varit sängliggandes och fy sjutton vad jag önskat att vi haft en bättre säng. Fyra veckors leveranstid känns just nu som en evighet fast än det redan gått två av dem.

sangen

Jag räknar ned i dagar och överväger starkt att sova i dotterns säng tills dess att vår nya har kommit. Om fjorton dagar (gu förbjude att det blir fler) tänker jag sova som en prinsessa och jag inbillar mig att allt kommer att bli så mycket bättre efter det!

sovrum

När den nya sängen kommer så behöver sovrummet gå igenom en liten mini makeover också. En bokhylla måste bort och en ny lösning för böcker behövs. Sånt har man tid att fundera på när man är sängliggandes… Det lutar åt att jag ska försöka bygga något själv när jag är helt på benen igen, jag några idéer på lut.