Mina mål för det nya året 2016

Nyårslöften är inte riktigt min grej men att sätta upp mål för det nya året tänkte jag borde vara bra för att få något konkret att sträva emot.

Tjugohundrasexton är året när jag ska ta min högskoleexamen. Målet är att studierna ska vara avklarade lagom till sommarlovet börjar. Med avslutandet av studierna så kommer jag att behöva hitta mig en ny sysselsättning. Även om drömmen är att kunna leva med företaget som enda sysselsättning så är jag inte där ännu och framtiden får utvisa hur det blir. Jag kommer alltså att behöva en anställning och fortsätta driva företaget vid sidan av. Målet är att hitta ett arbete att trivas med!

Sedan har jag en del andra saker jag vill åstakomma eller göra under det kommande året.

  • Fjälltur på skidor under våren – Till veckan kommer ett blogginlägg om det här målet.
  • Fjällvandring i augusti-september – Minst en!
  • Bygga färdigt den nya webbutiken – Helst innan januari är slut
  • Odla ekologiskt i trädgården och få till en längre odlingssäsong än tidigare
  • Lära mig gilla att laga mat – Planering och nyfikenhet tror jag är nycklar för att nå det här målet
  • Träna regelbundet med siktet inställt på längre distanser – Mina träningsmål för 2016 kommer senare

Under 2016 ska jag även försöka hitta en bra balans mellan träning och kost. Och det där med att lära mig gilla att laga mat är nog en förutsättning för att kunna hitta en kost som balanserar träningen. Jag vill finna tid för att vara ännu mer kreativ och jag har tusen idéer som jag vill göra, förhoppningsvis hinner jag med några av dem i alla fall. Jag vill vara utomhus mer än jag var under året som gick och till hösten hoppas jag att jag kan fylla förråden med svamp och bär.

Nyårslöften

Sikta mot stjärnorna så kanske du når trädtopparna!

2 svar på “Mina mål för det nya året 2016”

Kommentarer är stängda.