Om mitt företag

Under en arbetslös period 2009 fick jag startaegetbidrag och startade upp mitt lilla företag ”Sandra Fixar”. Det började med en liten webbutik där jag sålde mina egna foton som posters och canvastavlor.

Samtidigt som startaegetbidraget tog slut blev jag erbjuden ett heltidsjobb som jag tackade ja till. I början av 2012 avslutade jag min anställning och hade siktet på att skola om mig till något annat. Våren 2013 kom jag in på ekonomprogrammet på distans och tackade ja. Företaget fick hela tiden hänga kvar vid sidan om. Under hösten 2015 var tanken att jag skulle utveckla företaget för att ha en liten grund att stå på när studierna var över. Tiden har dock inte funnits att utveckla företaget så mycket som jag velat men jag har under hösten börjat utföra en del ekonomiarbeten i företaget.

Webbutiken har under åren utökats med en del hantverk och den populära produkten ”Textprint med egen text” där jag utifrån kundens önskemål formar ett tavelmotiv med text. Allt eftersom så har fotoprinten fått mindre utrymme, och jag velar fortfarande om jag ska behålla den delen i webbutiken eller överge den helt. Just nu försöker jag själv bygga en ny webbutik som förhoppningsvis ska bli lite modernare än den som finns sedan tidigare. Målet var att kunna publicera den nya webbutiken till nyår men när jag ser hur dagarna bara rinner iväg så kan jag nog behöva justera det målet en aning.

 

posters, print, fotoprinttextprint, egen text,