Månadssummering mars

Så lämnar vi ännu en månad bakom oss, och jag tror också att vi helt säkert kan säga nu att vi kan lämna vintern bakom oss för det här året. Vi har fortfarande ganska mycket snö kvar men barmarksfläckarna blir större och större. Vägarna är bara från snön och det är dags att ställa tillbaka sparken i ladan och plocka fram cykeln istället.

barmark

Jag summerar mars månad som en riktig vårvintermånad med massor av takdropp.

takdropp

Vi har hunnit med att äta flertalet luncher ute och jag har gjort en del skidturer i solen som jag längtat efter (även om jag önskar att de hade varit fler).

utelunch

Vi kände av en rätt så kraftig jordbävning en lördagskväll och spenderade en annan lördagskväll med att ”fira” earth hour med tända ljus och pyssel vid köksbordet.

earth hour

Jag har jobbat drygt hundra timmar på mitt extra jobb som vikarierande ”behandlings assistent” och i slutet av månaden storstädade vi på den inglasade altanen och avnjöt sedan en varm eftermiddag där.

ilas favoritplats

Ilas absoluta favoritplats är soffan ute på den inglasade altanen. Här kan hon ligga så länge att man hinner glömma bort henne….

När jag blickar fram för aprilmånad så hoppas jag att jag kan börja med lite trädgårdsarbete och kanske få till några löppass på asfalten också, dags att ta tag i träningen ordentligt igen.