Häng med mig på Pinterest

Ett par dagars sängliggande och en omåttlig dos av frustration över att inte kunna utföra något har resulterat i en hel del timmar på Pinterest. Det har visserligen ökat dosen av frustration men jag försöker att spara all inspiration jag kommer över till ett tillfälle när jag har möjligheten att göra något av inspirationen.

Jag surfar mest runt i kategorin ”Gör det själv och hantverk” när jag letar inspiration på Pinterest. Det blir också en hel del pinnande av trädgårdsbilder och en och annan naturbild slinker också med.

3 tips på konton att kolla in:

Mina anslagstavlor hittar du här: HojnaSandra

Jag har just nu lite huvudbryderier över hur jag ska sortera de bilder jag pinnar. Jag vill att det ska vara lätt att hitta bland alla anslagstavlor men det får heller inte bli för många… Men jag verkar ju bli sängliggandes ett tag till så jag ska nog komma på en lösning!  pinterest

Vad pinnar du mest på pinterest? Och har du några tips på inspirerande konton att följa?