Den spretiga vardagen

Jag tror jag är den mest spretiga människan jag känner. Och just nu känns det som att jag är mer spretig än vad jag vanligtvis brukar vara. Jag duttar runt i saker både här och där mest hela tiden. Igår efter att jag betalat ut löner till personalen på företaget som jag sköter löneadministrationen för tog jag ”ledigt” resten av dagen. En promenad med hunden och sedan satte jag igång med att rensa i skåpar här hemma. Plötsligt står jag med fingrarna i jorden och planterar sticklingar från krukväxterna och knappt har jag hunnit tvätta bort jorden från fingrarna innan jag sätter händerna i en ny virkning.  Idéerna fullkomligt bubblar inom mig och jag tappar helt fokus. Jag som just hade sagt till mig själv att jag inte får hoppa in i något nytt innan jag tänkt över det ordentligt, minst över en natt.

spretig

Så idag spenderade jag förmiddagen med att arbeta med den nya webbutiken, den som skulle ha varit färdig för länge sedan men knappt blivit påbörjad utan mest bara bortprioriterad. Målet är att webbutiken ska vara färdig innan april är över, om jag lyckas hålla fokus borde det inte vara några problem. Igår, innan jag blev tvungen att ta tag i mitt fokus, hade jag en hel del funderingar och idéer för bloggen också, men jag kan nog behöva minst en påskhelg för att fundera ut om det är något jag ska gå vidare med innan jag bestämmer mig.