Bilder ur arkivet – Hästar del I

Jag har nog alltid haft ett stort intresse för hästar. Under nästan hela min uppväxt har vi haft hästar på gården och jag fick min första ponny när jag var sju år, ett oinridet gotlandsruss var kanske inte den bästa nybörjarponnyn men jag lärde mig att ramla av i alla fall. Fram tills dess att jag flyttade hemifrån har jag alltid haft häst, var det inte en egen ponny så var det någon av familjens travare som jag tränade. Efter att jag flyttat hemifrån och fått barn så har tiden till att fortsätta hålla på med häst inte riktigt funnits, andra intressen har tagit vid och när man är uppvuxen med stall på gården så är det stor skillnad att vara i någon annans stall. Jag var medryttare på en häst under ett par år men det var inte riktigt min grej. Längtan efter egen häst finns fortfarande och jag fortsätter drömma om en gård med eget stall.

Med ett hästintresse, som just nu går lite på lågvarv kan man väl säga, så har det ändå sprungit förbi en hel del hästar framför min kameralins genom åren, därför blir dagens tema i bilder ur arkivet just hästbilder. Vi kör en del I och börjar med hästar på mina föräldrars gård mellan åren 2008-2011. Tre egenuppfödda kallblodstravare som aldrig blev några riktiga stjärnor inom travet.

kallblodstravare hingstkallblods föl kallblodshingst travhäst sto med föl skrattande häst