Busväder och igensnöade dörrar

Fredag sist i veckans rad, känner man sig trött men glad!

När jag kom hem från dagens arbete möttes jag av en vägg av snö. Visst visste jag att det hade snöat och att vi skulle behöva skotta snö ikväll men jag hade tänkt att jag skulle ta mig in och byta kläder innan jag satte igång. Det gick inte så bra. Alla dörrar inklusive garagedörrarna var totalt insnöade och jag fick skotta mig in. När jag äntligen tagit mig in så var det lika bra att byta om direkt och fortsätta skotta så att sambon kunde köra in bilen i garaget när han kom från jobbet. 45 minuter senare var alla dörrar fria och jag fick hjälp med resten av gården av snöslungan. Tyvärr får ni inga före bilder, kameran låg såklart inne…

snöstormbusväder

Snön yr fortfarande utanför fönstret och jag antar att vi behöver ut och skotta en gång till ikväll om vi ska ta oss ut genom dörren imorgon. Förutom att skotta snö så ska vi nog försöka att hålla oss inomhus resten av kvällen. Krypa ned under en filt och somna framför tv’n känns som en lagom fredagskväll!

Snöigt fönster

Men att det är busväder och snöar som sjutton har också fördelar. Jag fick mig ett (ofrivilligt) träningspass idag och det är nu så mycket snö att jag kan ha hunden lös ute på gatan, hon har ingen lust att smita någonstans när snön ligger så djup utanför vägen.

2 svar på “Busväder och igensnöade dörrar”

    • Sandra Inläggsförfattare

      Haha. Ja kanske lite! :) Fast jag tar nog hellre en halvmeter nysnö än brunt och lera!

Kommentarer är stängda.