Att förhoppningsvis hitta ett nytt favoritplagg

I fredags skrev jag om mitt utnötta favoritplagg och att jag skulle försöka hitta en ny fleecetröja som kunde bli min nya favorit. På den förtäckta shoppingturen som jag och sambon drog iväg på i lördags så finkammade jag butiker efter en ny fleecetröja. Eller okej, jag finkammade inte alla butiker bara den kedja där jag hade ett presentkort. Jag hittade ingen tröja jag fastnade för och kände hur jag drogs mot byxorna istället. Men eftersom att det inte var byxor jag behövde den här gången så blev det inget på den affären.

Istället när jag letade efter baströjor till vardagen så råkade jag ramla över en poncho. Först slog den lilla ”gör det själv hjärnan” in och jag tänkte att jag nog borde kunna sticka en liknande själv. Men sen insåg jag att jag aldrig skulle kunna sticka en till det priset och förmodligen skulle den inte bli färdig på väldigt länge heller så jag slog till och köpte.

favoritplagg

Sen har jag bott i den resten av helgen. Jag har en poncho (eller två) sedan tidigare som jag virkat men den här är mycket tunnare och mjukare. Och nu när jag vet att jag gillar den så kanske jag ändå måste ge mig på att prova sticka en också?! Man kan väl inte få för många favoritplagg i sin garderob?

2 svar på “Att förhoppningsvis hitta ett nytt favoritplagg”

  1. Katta - Bucketlife

    Poncho alltså. Du är ju jättefin i den! Jag har en komplicerad relation till ponchos – jag tycker andra ser så jäkla coola eller fina ut i dem , men har verkligen ingen aning om hur jag ska ha den. Vad har man under? Nedtill? Hur gör man med en jacka ovanpå? Svåra frågor, som alltså lett till att jag hittills aldrig köpt nån, bara suktat, haha.

    • Sandra Inläggsförfattare

      När jag började använda poncho var det mest för att jag ville ha ”en sjal om axlarna”, då var ponchon den bästa lösningen för att få den att ligga kvar. Använder den främst över andra plagg och mest till byxor. Däremot, jacka ovanpå är ett gissel! :) Tycker du ska prova, du kommer inte att bli besviken!

Kommentarer är stängda.