Arvet från mormor

Tidigare i vår gick min mormor bort och tömningen av hennes hus pågår för fullt. Jag har bland annat fått ärva hennes gungstol och en stor del av hennes pysselsaker (som innehåller över femtio års samlande av allt möjligt). Jag håller som mest på att gå igenom de saker jag hämtat hem och inser att jag inte bara har ärvt materiella ting av min mormor. Jag har även ärvt mitt intresse för att skapa och samla av henne. När jag öppnar en låda fylld med urklipp från gamla tidningar och vackra presentaskar förstår jag precis. De kan ju vara bra att ha någon gång.

gungstol

Kvar finns också en mängd påbörjade projekt som jag inte riktigt vet vad hon hade tänkt göra av men jag tänker göra försök att färdigställa en del av dem.

Att få överta mormors alla kreativa idéer känns som en väldigt stor gåva och jag hoppas att jag allt eftersom tiden går också utvecklas till den kreativa slöjdaren som min mormor var. <3

näverkorg