Käppar i hjulen för mina helgplaner

God morgon fredag!

Här vaknar man med en vidrig ryggvärk som gör att en knappt tar sig upp ur sängen. Så. Himla. Frustrerande. Mina helgplaner med trädgårdsarbete och några ”remake projekt” gick i kras direkt. Inte ens på kontorsstolen kan jag sitta några längre stunder utan att gråta av smärtan… Väntar på att vårdcentralen ska ringa tillbaka och förhoppningsvis får jag några dunderpiller utskrivna så att jag åtminstone kan fungera någotsånär i helgen och slippa bli sängliggandes.

Nåväl, väderprognosen för helgen visar fortfarande riktigt kallt om nätterna och den riktiga värmen verkar inte komma förrän till veckan. Då är det nog lika bra att jag inte kan så några frön i pallkragarna i helgen och med ett dunderpiller eller två så kanske jag kan njuta av solen i en trädgårdsstol en stund i alla fall.

Och sen så har jag ju världens bästa sällskap i den här slöfocken:

helgplaner

… så jag överlever nog även om allt inte blir som det var tänkt!

Trevlig helg på er!