En anledning att fira?!

Ni vet lättnaden när något man gruvat sig för visar sig vara mycket enklare än vad man först trodde?! När man liksom känner att man faktiskt klarade av saker och ting som man inte alls visste att man kunde. Eller när man känner att man snart är i mål med något som man jobbat ganska hårt med.

Efter att ha spenderat förmiddagen på revisionsbyrån, där jag fått hjälp med ett bokslutsarbete för ett företag jag sköter bokföringen, så känner jag att det snart finns en anledning att fira. Det ska bli så skönt när allt det här är färdigt och jag kan fokusera på annat en stund igen.

korg

Även om jag inte firar det här avslutet med att köpa någon pryl från önskelistan så tror jag minsann jag ska fira lite med att ge mig själv ledigt imorgon och spendera dagen i skogen, om inte vädret sätter käppar i hjulen.

Om jag åker till skogen i soluppgången så kan ni hänga med på instagramstories, ni finner mig som @HojnaSandra på Instagram.