Tips på eldstad och grill

Till stugan i forsen hade vi rätt så stora krav när vi behövde en eldstad. Vi ville ha någonstans att sitta vid elden och kunna laga mat ute.Den skulle kunna användas både sommar och vintertid men behövde också kunna flyttas eller vara så pass tung att den inte riskerar att åka med isen vid islossningen om våren.

Eftersom att stugan är rätt så otillgänglig så var det liksom aldrig på tal om att sätta dit en grillring man kunde elda i. En ”vanlig” grillplats med bänkar och eldstad skulle vara svår att placera för att undvika risken att den följer med i islossningen eller vid eventuell högvatten.

eldstad

Men så hittade vi en eldstad på stativ från Espegard på Granngården. Braspannan uppfyller alla våra krav, vi kan använda den som eldstad för ”mysfaktorn”, som grill för kol och briketter eller bara för att koka morgonkaffet. Att den står på ett stativ gör det enkelt att flytta på den och om vintern står den ihop packad och monteras enkelt upp när den behöver användas.

braspanna

Vi är toppennöjda med vår eldstad och det här inlägget är inget reklaminlägg, jag vill helt enkelt bara tipsa vidare om en produkt som jag är nöjd med! :)

Vill du använda mina bilder, vänligen kontakta mig först!

Spara

Spara