Soft lördag

Vi har en lugn och skön helg här hemma igen. Tittar på skidor på tv, gör ungefär så lite som möjligt och får väldigt lite gjort. Jag har en hög med papper på kontoret som borde betas av, tänkte göra bort det på förmiddagen men det blev liksom aldrig av. Så efter lunchen fick jag lust att ta en tur på skidorna, hunden som bara legat i soffan i flera dagar nu och hade överskottsenergi som pös ut ur öronen, var inte sen att haka på. Vi fick en skön stund utomhus samtidigt som solen försvann i horisonten och färgade himlen rosa.

energiknippe gordonsetter ila

Så har vi firat att det är 167 dagar kvar till midsommar med att äta surströmming till middag! Nu ska jag bara invänta att den värsta mättnadskänslan lagt sig så att jag får i mig kaffe och orkar hålla ögonen öppna till någon film i soffan ikväll. Tror det blir en stund med Photoshop och Spotify innan dess…

Ha en fortsatt fin helg!

3 svar på “Soft lördag”

  1. Katta - Bucketlife

    Snarlika lördagar på oss! Hade tänkt jobba undan lite på förmiddagen, men slöade med kaffe framför Vinterstudion och sen blev det skidåkning här också. Det är ju för guds skull SNÖ i Norrköping, då kan en inte sitta inne!

    Surströmmin däremot – det dröjer nog 20 år, minst :) Hoppas du får en fin kväll, blir nog film här också!

    • Sandra Inläggsförfattare

      Surströmming är svår, jag gillade det inte alls tills för några år sedan och kan fortfarande bli lite äcklad om det blir för mycket. Ja, alltså jag antar att det gäller för er att passa på när snön ligger. Här hoppas jag att vi får minst ett par decimeter till så att underlaget blir perfekt! :)

Kommentarer är stängda.