Onsdag mitt i veckan

I veckan är min sista arbetsvecka på mitt vikariat och sedan kickstartar min (förhoppningsvis) sista termin som student. Jag har varit ledig idag och gjort precis allt utom det jag borde göra. Men det gör inget, jag är ledig imorgon med!

doftljus

Jag försöker febrilt sudda ut bilden mamma min skickade mig tidigare idag, hennes skörd i svampskogen var rekordstor. Eftersom att jag inte fått gjort det som skulle bli gjort idag så behöver jag göra det imorgon, svampplockningen får bli en annan gång helt enkelt!

krukväxten

Det känns i alla fall skönt att snart vara tillbaka till vanliga vardagsrutiner. Dotterns första dag på mellanstadiet idag och för första gången på evigheter, känns det som, ska middagen förberedas innan sambon kommer hem från jobbet. Det skymmer fort om kvällarna igen och den riktiga hösten är på intågande. Även om sommaren gick för fort det här året också så känner jag mig redo för att ta mig an hösten så bring it on!