Ny på jobbet och sömnproblem

Det där jag skrev i söndags om ”jag har en hyffsat oplanerad vecka framför och tänkte försöka fylla den med minst en skogstur och förutom det vanliga skärmarbetet ska jag försöka få till en liten rensning i skåpar här hemma.” kan vi ju glömma. Det är onsdag och jag har jobbat på mitt nya ”extra jobb” alla veckans dagar hittills, innan veckan är slut har jag passerat 40 arbetstimmar. Men imorgon är jag ledig (vad jag vet än så länge i alla fall) och ska försöka få till en tur till skogen, kanske på skidor om vädret är okej. Det är tröttsamt att vara ny på jobbet och med arbetsuppgifter jag aldrig tidigare stött på. De dagar när jag har jobbat kvällspass har jag där till rätt så svårt att få någon ordentlig sömn och jag behöver helt enkelt ladda batterierna.

Efter dagens pass skyndade jag mig att städa i det nedsmutsade huset och köra en tvättmaskin innan middagsdags. Antog att tröttheten skulle slå mig efter middagen, och visst gjorde den det. En kopp te och sedan ska jag slå mig ned i fåtöljen med en liten stickning och se skidor på tv’n för att hålla mig vaken till kvällens avsnitt av Grey’s.

keramikkopp

Tips för en bra sömn efter sena arbetspass mottages tacksamt av hon som aldrig tidigare har upplevt problem med att sova…