Jag kan andas lite igen

Den krokiga stigen jag vandrar på börjar räta ut sig en aning. Jag har landat i att jag från och med majmånad kommer att ha en fyra månaders anställning på en arbetsplats där jag trivs bättre och bättre ju längre tiden går. I och med att den krokiga stigen rätar ut sig lite så släpper också en del stress. Att veta att man har en inkomst under fyra månader känns helt okej och jag kan till och med unna mig lite ledigt, från mitt eget företag, en dag eller två.

Så den här veckan har jag förutom att jobba också tagit ledigt. Jag har tittat på dammkorn som virvlar i ljuset från solen som skiner in genom fönstret, jag har tagit promenader och jag har sovit (mitt på dagen till och med). En dag gick jag förbi ett ödehus jag varit nyfiken på en längre tid. Kikade in genom fönster och funderade på vem som bott där och varför huset en gång lämnades till sitt öde.

gammal dörr Ödehus

Nu laddar jag för helgjobb och sedan ska jag andas nästan hela nästa vecka igen!

Trevlig helg!