Anledningar och beslut

I början av december i fjol när jag startade den här bloggen så var min tanke att försöka blogga lite mer seriöst och ”satsa” på att skapa innehåll med texter och en massa bilder. Jag satte igång och det var så himla kul. Någonstans mitt i allt glömde jag bort det jag en gång tänkte om vad som skulle vara bloggens innehåll. Så för några veckor sedan funderade jag på om jag inte skulle dela bloggen i två bloggar för att det inte ska bli så himla spretigt här inne och för att jag ska kunna ta ut svängarna lite mer i alla mina olika intressen.

Jag har aldrig långt mellan tanke och handling i fall som dessa, därför beslutade jag mig för att tänka igenom saken grundligt innan istället för att bara köra som jag alltid annars gör. Och tänka igenom grundligt har jag nog hunnit göra i det här fallet, sen om det är rätt beslut får tiden utvisa. Jag tänker prova i alla fall.

Bloggen HojnaSandra blir kvar, här kommer det mest att handla om friluftsliv, äventyr och skogen. Delen om mina odlingar, trädgården och hönsen flyttar tillsammans med mina pyssel och DIY till en egen plats i cyberspace. Så snart jag lyckats med att flytta om och ställa i ordning så kommer jag så klart att meddela här.

kaffekopp