Funktionärsuppdrag på Skid-SM

Det är SM-vecka i Piteå i veckan och stan kryllar av folk (inte för att jag har varit till stan och kollat men det verkar då så i alla fall). Ute på Lindbäckstadion körs bland annat Skid-SM och det är där jag har befunnit mig på förmiddagen. Skidklubben som dottern tränar för ställer upp med funktionärer och jag har tagit på mig två arbetspass i ”back-up tidtagning”. Så idag har jag suttit på första parkett, i värmen, och tittat på skidtävlingar. Riktigt lyxigt, men också nervöst för man får ju inte göra några fel!

Efter herrarnas stafett visste jag ungefär vad som väntade inför damernas lopp och när Charlotte Kalla var så överlägsen in i mål så kunde jag passa på att knäppa några bilder genom fönstret också.

Charlott KallaCharlott KallaSkid-SM Piteå Elit

Fascinerande vilket arrangemang en sån här skidtävling är. Man tänker inte när man ser på tv hur mycket folk det är som arbetar i kulisserna med diverse uppgifter. Sladdar och kablar överallt och en massa saker som inte får gå fel. Som tur är så är de flesta som arbetar med tävlingarna proffs och har varit med förr.

Efter längdskidorna så var det draghundstävlingar. Jag hade tänkt stanna och titta men var alldeles för dåligt klädd så jag skyndade mig hem istället och slog igång SVT-Play. Jädrar i min låda vilka dragvilliga hundar, en sån hund måste jag skaffa mig! ;)

2 svar på “Funktionärsuppdrag på Skid-SM”

  1. Katta - Bucketlife.se

    VIlket coolt extraknäck! Roligt att få se allt bakom kulisserna sådär! Kalla hade jag äran att träffa i höstas tack vare Sara och Craft, vilken grymt cool och trevlig tjej det är! Blev riktigt starstruck :)

    • Sandra Inläggsförfattare

      Ja, hon verkar vara en riktig trevlig prick den där Kalla! Nu såg jag ju henne mest genom fönstret men hon har en härlig utstrålning! :)

Kommentarer är stängda.