En härlig årstid ligger framför

Även om jag längtar så mycket att det nästan gör ont till barmark och gröna skogar så kan jag konstatera att det snart stundar en annan härlig årstid. Vårvinter! På en promenad fick jag en försmak av det som komma skall.

vårvinter skoterspår

Det börjar finnas välpreparerade skoterleder lite här och där och jag älskar den variation man får på sina promenader när man kan välja en skoterled istället för de vanliga vägarna. Via skoterspåren kan man komma till platser man aldrig annars skulle besöka. Spåret ned till sjön är det jag använder mest flitigt och under promenaden påminde solen mig om hur mycket jag älskar vårvintern.

Vårvinter solsken

Just nu skulle jag bara vilja beställa lite mer snö så det finns ett ordentligt lager som inte smälter bort för fort. Jag vill kunna njuta av årstiden helst ändå fram till efter påsken.

skoterspår vårvinter

En annan som verkar gilla årstiden är jycken. Hon var yster som en ko som släppts på grönbete och skuttade runt med pinnar i munnen under halva promenaden.

Gordonsetter

Jag ser framemot en massa härliga dagar i ute i solen under de kommande månaderna! Kokkaffe över öppen eld, lapa sol mot en husvägg och grilla korv vid en sjö. Välkommen att anlända vårvinter!

2 svar på “En härlig årstid ligger framför”

  1. Katta - Bucketlife.se

    Vårvinter är så jäkla härligt!! Jag skulle kunna säga att det är min favvoperiod, men alla årstider har ju sin magi så det går liksom inte. Men jag längtar till skotertur i ett vårvintrigt Särna, med kokkaffe och pimpelfiske.

    Vilken fin bild på din hund, härlig känsla!

    • Sandra Inläggsförfattare

      Ja, vårvintern är verkligen en härlig period! :) Hoppas att den blir bra i år!

Kommentarer är stängda.