Fullfart mot helgen

Äntligen är den efterlängtade helgen inom räckhåll. Och det känns konstigt att säga att en längtar efter helgen när man just nu knappt har en riktigt vardagssysselsättning. Men jag ser framemot att vara med mina två hjärtan i helgen, släpa runt i underställ här hemma och bara vara.

Kanske får jag också möjlighet att städa trädgården, kratta löv och plocka ihop. Något som jag prioriterat bort den här hösten med tanken att det faktiskt går att lämna till våren.

stran

En upprepning av morgonkaffe i skogen skulle inte heller sitta helt fel och äntligen ska vi få hem den nya sängen. Ser framemot att vakna utvilad på måndag och full av ny energi. Men först ska fredagen avverkas och jag ska strax infinna mig på förskolan där jag ska vikariera idag.

Vad ska du göra i helgen?