Ett litet livstecken

Hej å hå, det duggar inte så tätt mellan inläggen här just nu. Jag har medvetet lagt min tid på lite annat den senaste tiden och låtit bloggen få komma i andra (eller tredje) hand. Torsdagsinlägget med ”Bilder ur arkivet” utgår därför denna vecka.

blommande klöver

Vi har en vecka med riktigt aprilväder, det snöar eller regnar ena sekunden och plötsligt skiner solen mitt i allt. Jag hoppar in och vikarierar när tillfälle ges och har påbörjat en liten rensning av prylar jag tänkte göra mig av med. Har visserligen bara hunnit igenom ett skåp och har en del kvar men det känns skönt att ha börjat i alla fall! :)

Då och då sneglar jag också på min ”att göra lista” där det står skrivet med stora bokstäver ”DEKLARATIONEN”. Ska jag lyckas att lämna in den före sista minuten i år? Jag lider även av en träningsvärk från ett pass i ”löpteknik” tidigare i veckan där också ryggen fick lite stryk igen. Har i flera dagar haft stora svårigheter att gå i trappor, mest på grund av träningsvärken och att sitta några längre stunder, på grund av ryggen.

stenpyramid

Ibland passerar jag mitt senaste tillskott i huset, ett arvegods från mormor & morfar som kommer från morfars föräldrar. När jag har tid en annan dag (och när ljuset är bättre så jag kan fota) så ska jag visa er min nya skönhet!

Vi ses helt enkelt en annan dag!