En torsdagsmorgon på mitt kontor

gammal trädgård

Efter morgonpromenaden med hunden, som idag gick förbi den gamla trädgården (på den några veckor gamla bilden ovan) som alltid gör mig så nyfiken, intog jag dagens första kaffekopp vid köksbordet.

På schemat för dagen står det pappersarbete och jag har en tjock lunta med papper som ska bokföras på mitt skrivbord. Min startsträcka för att ta tag i den där pappershögen är fasligt lång, fast än jag vet att när jag väl är i gång så är det inte alls jobbigt eller tråkigt.

balkongdörr

Fyller upp kaffekoppen och tar den med till kontoret på övervåningen. Öppnar dörren till balkongen och slänger en blick över kaoset på mitt kontor.

kaos

Ila ligger som vanligt i sin fåtölj men överallt på golvet i kontoret står lådor och kartonger med pysselsaker som jag hämtade ur mormors hus igår. Jag lastade bilen full och ändå behöver jag åka till huset igen för att hämta några kartonger till. Det kliar i fingrarna att sätta igång att organisera dem men det får vänta till en annan dag.

korg

Under tiden som datorn startar upp hinner jag fundera lite över vad jag ska fylla korgen med och vad jag ska göra med alla tyger som jag plockade med mig från mormor, jag som knappt kan sy.

kappsäck med tyg

Jag tar en runda på internet för att läsa det allra viktigaste som hänt sen sist och rensar sedan skrivbordet från allt utom pappershögarna som är dagens uppgift. Med lite fokus så kanske jag hinner börja organisera pysselsaker i eftermiddag!

pappershög

2 svar på “En torsdagsmorgon på mitt kontor”

  1. Alicia

    Oj vad mycket igenkänningsfaktor i detta inlägg! Jag kan också skjuta pappersarbete framför mig i evigheter, fastän det ligger framför mig och både stör och påminner vareviga dag och inte ens skulle ta lång tid att få gjort. Men sätt en korg med blandade garner framför mig och jag har rett upp härvor, nystat och sorterat på en kvart. Knasigt men härligt hur man är beskaffad ;)

    • Sandra Inläggsförfattare

      Jamen, eller hur! Känslan när allt är färdigt är dock oslagbar! :)

Kommentarer är stängda.