En somrig bukett

Jag har lyckats bocka av ”att plocka en somrig bukett” från min sommarlista (listan som jag mest har nedklottrad i mitt huvud). Nästa punkt på min lista tror jag är att jag ska ta mig tid att lyssna på sommarpratare. Kanske till och med att jag sätter lurarna i öronen och tar en promenad samtidigt, även om jag hatar att promenera med lurar i öronen.

somrig bukett

Jag kan dock inte bestämma mig för om jag ska välja att lyssna på någon random sommarpratare eller om jag ska gå direkt på Johan Olsson. Det är ju faktiskt intressant att lyssna på människor som man inte har en endaste aning om vem de är. Att få ta del av en människas historia utan förutfattade meningar liksom. Har du lyssnat på några sommarpratare? Kanske kan du rekommendera någon som är värd att lyssna på?

sommarbukettensommarbukett