En helg vid forsen

Efter ännu en intensiv vecka så var det himla härligt att landa på Stugan i forsen på lördagsmorgonen. Vi fortsatte firandet av 10-åringen under dagen på lördagen och sedan har vi ”bara varit” på ön och gjort ungefär så lite som möjligt. Det finns inget man måste göra när man är på stugan utan bara en massa tid för av- och nedkoppling.

Skogsstjärna

Jag plockade en liten bukett skogsstjärnor och insåg att det inte fanns någon vas att sätta blommorna i. Ölglas funkar lika bra det.

Vilda åkerbär

Det blev en hel del fotande under helgen. Trots att vi inte ägt stugan i ett år ännu så tror jag nog jag snart har fotat hela ön från alla vinklar och vrår och i alla olika ljus.

morgonkaffe

Morgonkaffet kokade vi ute över elden. Bästa sortens kaffe!

eldstad

Och hunden, som kan vara lös där ute på ön, har alltid måltiderna under noggrann uppsikt!

Trots att vi inte gjort något under helgen så känner man sig alldeles matt när man landar hemma igen. Jag tror att det är bruset från forsen som gör att man blir extra trött av att ladda batterierna här ute. Men det spelar ingen roll, energidepåerna är fyllda inför veckan som kommer. Jag hoppas att värmen är på väg på riktigt nu och att det här var den sista helgen man behövde använda långkalsonger den här sommaren!