Det börjar med idag (eller imorgon)

Jag har fått klartecken från sjukgymnasten att börja springa igen. Eller egentligen har jag väl aldrig varit förbjuden att springa men jag har inbillat mig att det kanske inte var så bra att ta tag i löpträningen när man har dåligt i ryggen. Det är över ett halvår sedan jag sprang sist och jag vill verkligen komma igång igen. Mest för att nå den där känslan av att man orkar och alla de bra sidoeffekterna med att röra på sig.

Men det blir ju också så lätt att skjuta den där premiären på framtiden. Nyår är ju perfekt att använda som startpunkten för att ta tag i sitt liv igen. Därför tänkte jag vara lite motvallskärring och försöka ta tag i den där löpningen redan idag, eller eventuellt imorgon. För att liksom ha tjuvstartat lite och ha klivit över den där tröskeln innan det nya året har börjat. Det lär inte bli roligt när jag inser hur lite jag orkar på det där första löppasset därför sätter jag ribban lågt och försöker vara glad över det lilla.

Jag sätter målet till att hinna med fyra pass innan nyår, det borde väl inte vara så svårt att nå? En lagom tjuvstart för att liksom redan vara igång när det nya året börjar!