Det är dagarna som går som är livet

Jag är expert på att klaga att jag inte hänger med när dagarna bara passerar. Stora planer på allt som jag vill hinna med att göra och höga tankar om avkoppling i en solstol. Det senare har visserligen inte gått att utföra de senaste dagarna då vi haft ett konstant hällregn.

solstol

Någonstans mitt i all stress över saker som ska hinnas med så har jag ändå landat i att man inte kan hinna allt och man kan faktiskt prioritera att göra roliga saker framför sånt som borde göras. Det är ingen annan än jag som bryr sig om jag hoppar över att dammsuga golvet till förmån för en kaffekopp i friska luften. Det är inte heller hela världen om jag spelar ett mobilspel om kvällen när jag kommit hem från jobbet istället för att stressa fram ett blogginlägg som någon eventuellt skulle vilja läsa.

sommarnatt

Och det är precis vad jag har gjort i veckan, spelat mobilspel efter jobbet innan läggdags istället för att skriva i bloggen, och dammsugningen lämnar jag tills nästa vecka, vi ska ändå spendera helgen på stugan i forsen. Och på stugan i forsen ska jag passa på att umgås med vänner och dricka kaffe på en sten i älven. Njuta av livskvalitet ett par dagar för att orka med ekorrhjulet i vardagen under veckan som kommer!