Bilder ur arkivet – Lador

Den här veckans titt i arkivet samlar några bilder på olika lador som fallit offer för min kameralins.

timrade lador

Timrad lada

Det verkar som att jag oftast har fotat lador under vintern. Antar att jag dras lite mot hur de smälter in i naturen under den årstiden.

Lada i solnedgång

Bilden ovan är rätt så gammal, jag minns fortfarande hur dramatisk himlen var den kvällen. Tänkte försöka ljusa upp bilden lite innan jag publicerade den men ändrade mig och behöll den i original istället. Ladan på bilden nedan är nog ingen regelrätt lada, den är mer en jaktkoja i skogen men jag gillar bilden så den fick hänga med här på ett hörn!

Jaktkoja i skogen

3 svar på “Bilder ur arkivet – Lador”

    • Sandra Inläggsförfattare

      Ja precis! Och ibland längtar man så mycket efter den årstid som inte är att man glömmer av att ta vara på den man är i! :)

Kommentarer är stängda.