Bilder från en vinterpromenad

Igår innan vi packade för att åka hem från sportlovshelgen tog jag och kameran en promenad längs skoterspåren utanför campingen. Jag följde skoterspåret utan att riktigt veta var det skulle leda mig. Efter att ha promenerat i skogen en stund kom jag fram till ett par gamla ängar som vuxit igen och sedan öppnade sig landskapet något och jag passerade några äldre byggnader.

Det är så fascinerande med alla dessa gamla lador och hus, jag skulle vilja höra deras historia. Vem har bott där? Hur såg de ut på den tiden någon bodde där och vad har funnits inuti ladorna förrut?

Som tur var så var snön alldeles för djup utanför skoterspåren, annars finns det risk att jag hade gått närmare och kikat in genom fönstret på huset eller ladornas dörrar.

gamla husgammal lada gammal lada vinterpromenad gamla lador

Ett svar på “Bilder från en vinterpromenad”

Kommentarer är stängda.