Att turista i grannbyn

En eftermiddag på min lediga vecka så passade jag och dottern på att turista i en av grannbyarna tillsammans med min bästa vän. Strax norr om länsgränsen till Norrbotten i byn Jävre alldeles vid E4:an finns nämligen ett supermysigt litet fik. Bea’s rökeri som ligger alldeles vid havets strand säljer förutom fisk direkt från röken även smörgåsar och kaffe. Vi slog till på nygräddad våffla med nutella och grädde sen var vi mätta resten av dagen!

Jag hade så klart lämnat den stora kameran hemma så ni får hålla tillgodo med mobilbilder.

fyrennorrbotten

Att turista i närområdet är verkligen något jag borde bli bättre på, det finns ju faktiskt många platser man aldrig besökt fastän man bott i närheten hela sitt liv.

e4:an

Tänker ni köra E4:an genom Norrbotten i sommar så rekommenderar jag ett stopp vid fyren i Jävre, det finns dessutom en liten camping på platsen där man kan stanna med husbil/husvagn över natten.

våffla