Typiskt mig!

Igår åkte jag och dottern till staden för några ärenden. När vi ändå var i krokarna svängde vi in på secondhandbutiken för att inhandla de där pocketböckerna som kan vara bra att ha om man ska pyssla under jullovet. Tänkte att om jag ändå ska köpa böcker så kan jag ju köpa något som jag kan tänka mig läsa innan de får ett nytt liv. Valde en pocketbok som jag vet att jag velat läsa och sen tog vi några till som var lagom tjocka för pyssel.

Väl hemma började jag bläddra i boken som jag köpt för att läsa innan den blev pyssel. Tyckte den verkade vara precis en bok för mig. Kanske jag till och med skulle kunna läsa den under jullovet när jag behöver en paus från skolböckerna! Men så kommer jag plötsligt på att jag redan läst just den boken! Inte undra på att jag kände att det var en bok som jag velat läsa. Försökte hitta den hemma i vårt minimala boklager men inser att jag faktiskt sålt den vidare på loppis…

Det här är så typiskt mig! Jag kan se en halv film innan jag inser att jag redan sett den en gång. Nu hade jag ju visserligen inte hunnit börja läsa boken men det skulle inte förvåna mig om jag hade kunnat läsa halva boken innan jag insåg att jag redan läst den. Minne som en guldfisk!

Pocketbok

Note to myself: Jag har redan läst Emma Hambergs ”Brunstkalendern”!