När något man sett framemot snart är här

I våras någon gång när resan till fjällen blivit bokad så kändes augusti så himla långt borta. Det gick liksom inte att föreställa sig hur man skulle orka genomlida så många månader innan det äntligen skulle bli dags. Men det gick visst väldigt bra! För några dagar sedan satte vi oss ned och planerade resan mer i detalj och plötsligt kändes allt så nära. Nu är det inte alls länge tills vi äntligen kan ställa ned fötterna på fjället och bara njuta i några dagar, och som jag har längtat.

fjällsjö

Vi ska bo i en stugby mitt på fjället och jag ser framemot att strosa på stigar, njuta av solnedgångar, kanske fiska lite och mest bara vara. Jag packar hela kamerautrustningen och håller tummarna för att batteriet håller hela resan. Lite nervös för att jag ska missa att packa något viktigt, det är ju liksom ingen semestertripp där man kan köpa viktiga saker på plats… Den lilla lurviga ska också med så klart, fast det vet hon inte om ännu.

den lilla lurviga

Om jag överlever helikopterfärden så är jag tillbaka innan ni hunnit blinka (nästan i alla fall).