Lek med fjärrutlösare

Egentligen skulle jag ha utfört ett träningspass idag. Men ett litet lurande halsont gjorde mig försiktig och jag valde att avstå träningen. Istället åkte jag och Ila till skogen en kortare sväng för att få lite dagsljus och friskluft. Under tiden som hunden gjorde sina behov och sprang av sig lite energi passade jag på att leka med kameran och träna lite mer på att använda fjärrutlösaren.

skogslöpning

Det var riktigt skönt med en paus från skolboken som tagit upp all min övriga tid idag.

Löpträning

För att skapa bilden ovan har jag följt den här instruktionen från moderskeppet.

Alltså, det här med fjärrutlösare till kameran är helt nytt för mig och jag inser hur mycket träning det behövs. Titta på bildspelet ovan, jag springer egentligen men det ser ut som att jag har klippt in mig själv i bilden flera gånger eller möjligen att jag hoppar på ett ben. Kan bero på att jag förmodligen lyckades trycka av kameran när jag var i exakt samma rörelse varje gång…