Ledighet och semesterväder

Det är måndag och idag är nog dagen när många går tillbaka till jobbet efter sommarens semester. Själv har jag just vaknat till två veckors ”ledighet”. Utanför fönstret piskar ett regn och temperaturen är nästan tio grader kallare än igår men det gör mig ingenting. Vi har haft en riktigt bra sommar mätt i svenska mått och vädret kan vi haft kan vi absolut inte klaga på.

semesterväder

Mina två lediga veckor är fullspäckade med saker som ska hinnas med men självklart finns utrymme för att vara spontan och även för att göra så lite som möjligt under ett par dagar. Jag ser framemot några nätter på stugan i forsen, timmar i skogen och tid för kreativitet. Vi ska även hinna med att göra sånt som att olja in en lada och rensa bort en massa onödiga saker. Dessutom ska vi klämma in en semestertripp till fjällen.

semesterväder

Så att regnet piskar utanför fönstret idag gör inte mig så mycket, jag slår igång kaffebryggaren och ser framemot 14 härliga dagar.