Jag vänder blad

Jag lämnar april bakom och känner att maj i allmänhet kommer att bli en mycket bättre månad. Den nya webbutiken är nästan helt färdig, det fattas en del produkter som behöver fotas och läggas upp men tiden till det kommer säkert snart. Om ni vill tjuvkika i den nya webbutiken så hittar ni den här: http://butik.hojnadesign.se/ . Lite småfix kvar att göra och den ska sen få flytta till den riktiga adressen där den gamla webbutiken fortfarande ligger kvar.

Den här bloggen har fått en ny kostym, som inte heller är helt färdig ännu. Kan bland annat inte bestämma mig för en bra bild där längst upp, ”headerbilden”, och ska fortsätta leta en bättre eller fota en helt ny. Jag har skapat en liten annan blogg också dit jag flyttat en del inlägg och där kommer mina inlägg om friluftsliv och äventyr att hamna. Den är inte heller färdig ännu… http://www.uteliv.hojnasandra.se/ är adressen dit.

Mycket som är halvfärdigt just nu med andra ord men jag tror att jag lyckats med att begränsa mitt spretiga jag något och satt tydliga ramar för mig själv i alla fall. Så alla halvfärdiga saker här på webben ska bli helt klara och sedan kanske jag kan fokusera på det jag längtat efter ganska länge, nämligen börja marknadsföra webbutiken och skapa läsvänligt innehåll i blogg(arna). Det får ta den tid det tar, det finns ju ett liv utanför webben också.

skugga

Så då kör vi, Välkommen maj!