Jag fungerar inte utan kaffe

Här om dagen stormade det så pass mycket att vi blev utan ström i nästan ett helt dygn. Det händer inte så ofta längre att strömmen är borta så lång tid och det är lite frustrerande att inte veta när strömmen kommer tillbaka.

Att leva utan ström går alldeles utmärkt, man får anpassa sig efter situationen. Men att leva utan kaffe fungerar inte alls så jag plockade fram trangiaköket för att få min dagliga dos av kaffe.

kokkaffekoka kaffe

Kokkaffe är faktiskt godast och allt kaffe blir godare när man dricker det utomhus. Den här dagen stormade det dock lite väl mycket för min smak så jag drack mitt kaffe inne.

koka kaffekaffekopp

Jag kan tycka att det är rätt så mysigt när strömmen är borta, man får ta det som det kommer och jag lider inte alls. Jag tar med glädje fram stormköket och kokar mitt kaffe och hade nästan hoppats att vi skulle bli tvungna att även laga middagen på stormköket. Den här gången blev det inte så, strömmen var tillbaka innan middagstid och vi kunde återgå till normala rutiner igen!